06-539 20 565

BetonlookXL

Badkamers en vloeren

Maak kennis met BetonlookXL:

BetonlookXL is een bedrijf gespecialiseerd in het renoveren van sanitaire ruimtes en het aanbrengen van vloeren en wanden in betonstuc. Met meer dan 22 jaar ervaring in de bouw kunnen wij uw renovatie of vloervernieuwing van begin tot eind verzorgen. 

Persoonlijk en transparant

Door de korte lijntjes en het persoonlijke contact met de klant kunnen we vaak snel handelen of een prijsopgave voor u maken.                      Voor ons is een goede strakke planning belangrijk, u wilt immers niet onnodig lang in een verbouwing zitten.

Veelzijdig 

Bij badkamerrenovaties een het aanbrengen van vloeren komen vele facetten van de bouw aan bod. Stucadoren, installatiewerk ,electra ,  tegels plaatsen....veel doen we zelf, en anders hebben we in ons netwerk altijd iemand die dit snel voor u kan verzorgen.

Waarom zou je voor BetonlookXL kiezen?


''BetonlookXL leverde in onze badkamer het complete plaatje met slechts 1 aanspreekpunt. De renovatie verliep snel en de planning zoals vooraf besproken. We genieten nog elke dag van onze nette badkamer''

Jan vd Laar
Groningen
Prijsopgaves altijd vrijblijvend

We komen altijd bij de klant thuis om de situatie te bekijken. Een prijsopgave op maat is bij ons altijd vrijblijvend

Showroom

We hebben een showroom in Oosterwolde waar we  graag alle mogelijkheden met u bespreken, In onze showroom zijn vele verschillende soorten betonstuc te zien.

Communicatie

We maken in overleg met de klant graag duidelijke en goede afspraken wanneer we starten. Mocht er iets veranderen dan communiceren we dit meteen. 

Garanties

Op onze geleverde opdrachten zitten altijd garanties. U vind hier meer over in onze algemene voorwaarden

ben u

Geïnteresseerd?

Heeft u een vraag ?

We willen u graag van meer informatie voorzien. Heeft een vraag over uw project?

  • Zodra uw vraag of reservering bij  is binnengekomen hoort u dezelfde dag nog van ons .

Afspraak in onze showroom?

Wilt u graag een persoonlijk gesprek in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken en te kijken wat mogelijk is voor uw woning?

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress
Check out

Wat zeggen onze klanten?

We waren direct erg enthousiast na het zien van de vele kleur en structuurmogelijkheden in de showroom  !

Michel de Roode

Winsum

We wonen nu 2 jaar in onze nieuwe woning in Peize en de vloer bevalt prima. We hebben gekozen voor een grovere structuur en krijgen hier veel complimenten over

Fam.ten Boer

Peize 

Het

June Dawson

Designer

>