06-539 20 565

Showroom

Kom langs in Oosterwolde...

Maak kennis met BetonlookXL:

Benieuwd naar onze producten, manier van werken en het gezicht achter BetonlookXL. Plan een afspraak in en kom langs in Oosterwolde. We leiden leidt u graag rond in onze showroom zodat u direct kunt ervaren en beleven hoe betonlook de juiste uitstraling aan uw woning geeft. 

Makkelijk bereikbaar

Onze showroom in Oosterwolde is eenvoudig te bereiken en ligt aan een industrieterrein in het dorp Oosterwolde (Friesland). U kunt gratis parkeren voor onze deur en stapt eenvoudig onze showroom binnen. 

Langskomen? Plan een afspraak in. 

Omdat wij niet altijd aanwezig zijn in de showroom is het verstandig en raadzaam om een afspraak in te plannen. Dit kunt u eenvoudig online doen op onze website. Graag tot ziens!

Lees de

Ervaringen met onze showroom

Makkelijk bereikbaar en bovendien is er gratis parkeren voor de deur. Omdat ik slecht ter been ben was dit wel erg prettig. 

Marie de Vos

Elsloo

De showroom van Betonlook XL gaf ons direct een goede kijk op wat er allemaal mogelijk is. Heel fijn om zo even langs te komen. 

Peter Jol

Smilde

We vinden het een mooi product en wij zijn heel blij met het resultaat. Wat een verademing voor onze badkamer, ik moet wel zeggen dat de showroom ons uiteindelijk wel heeft overtuigd. 

Jantina Wever

Heerenveen

>