06-539 20 565

Betonlook Toilet

Revolutionaire betonstuc

Elke toiletruimte is uniek:

BetonlookXL heeft zich gespecialiseerd in het verbouwen van badkamers en toiletten. Van begin tot eind verzorgen wij u Toiletrenovatie,dus ook het bijhorende installatiewerk. Elke toiletruimte is uniek en vergt een andere aanpak. Wilt een hangtoilet , ander fonteintje of nisjes ge├»ntegreerd? Wij adviseren u graag wat voor uw situatie de beste en voordeligste oplossing is.  Neem contact met ons op voor meer informatie! 

Makkelijk te reinigen

Omdat onze betonstuc wanden glad zijn, en voorzien zijn van een waterdichte en vuilafstotende laklaag is het goed schoon te houden. Ideaal voor uw toilet !

Meerdere kleuren mogelijk

Ook het kleinste kamertje van het huis verdient de juiste aandacht.  We hebben vele kleur en structuurmogelijkheden waar u uit kunt kiezen.                                                                                                 We komen graag eens bij u langs om de situatie te bekijken om een vrijblijvende prijsopgave te maken.

TOILET VAN BETONLOOK XL

Een toilet van BetonlookXL zorgt voor een strakheid in jouw toilet. Er zijn diverse kleuren mogelijk en daarnaast is onze betonstuc vuil- en waterafstotend. Het vervangen van het bestaande inbouwtoilet of fonteintje en zelfs het maken van een verlaagd plafond en plaatsen van spotjes hierin behoren allemaal tot de mogelijkheden

Betonlook XL

Wij hebben ons toilet door Betonlook XL laten doen, dankjewel! 

Betonlook XL heeft ons toilet voorzien van een Stoere uitstraling. Het ziet er nu prachtig uit en het toilet is een echt visitekaartje geworden. De toiletruimte is makkelijk schoon te houden en heeft een warme uitstraling. Dankjewel Sander. 

Sjors Veenstra
Oude Pekela

Onlangs is ons toilet voorzien van betonlook. Een hele verbetering. 

We kwamen via Facebook in contact met Betonlook XL omdat we graag ons toilet wilden verbouwen. Al snel kwam Betonlook XL met een prachtig ontwerp wat precies aansloot bij onze wensen. 

Martiene Viks
Bakkeveen
>