06-539 20 565

BetonlookXL Vloeren


Licht flexibel met scheuroverbruggende eigenschappen

BetonlookXL gebruikt een toepassing speciaal ontwikkeld voor op de vloer. Door de unieke samenstelling is het slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft het de robuuste uitstraling van beton. In tegenstelling tot andere op cement- en beton gebaseerde systemen heeft deze betonstuc geen last van lange droogtijden en krimpscheuren. Ook is het systeem slechts 3 mm dik waardoor het over elke vlakke en vormvaste ondervloer een robuuste betonuitstraling geeft. Neem contact met ons op voor meer informatie! 

Voor elke vloer

Door deze unieke samenstelling en mogelijkheden is onze betonstuc een ideaal product voor in woningen, winkels en kantoren waar men een robuuste en industriƫle uitstraling wenst maar zonder de nadelen van gestort beton! En door de waterdichte 2 componenten lak is de vloer vloeistofdicht !

Van strak tot stoer....

Wij kunnen door middel van de gekozen kleur en de manier van het aanbrengen van ons betonstuc de stijl creƫren die past bij uw woning. Een rustige uitstraling of een stoere levendige vloer met wat meer spaanslagen? We laten in onze showroom graag de verschillen zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloer?


''In een persoonlijk gesprek in de showroom in Oosterwolde hadden we een goed beeld van alle mogelijkheden voor onze nieuwe vloer. De stoere uitstraling van onze woonkamer is precies wat we zochten.''

Mark van der Woude
Zuidwolde
Vloerverwarming en betonstuc?

Door de dunne laag van ons vloerproduct is de geleiding van warmte prima. Ook het uitvlakken en egaliseren van het ingefreesde vloerverwarmingssysteem kunnen we voor u verzorgen.

Plafuizen en Betonstuc?

Een bestaande tegelvloer kunnen we voor u egaliseren.Hierna is de vloer prima geschikt voor ons betonstuc !

Nieuwbouw woning?

In een nieuwbouwwoning word meestal een zandcementdekvloer geplaatst. Voor ons betonstuc is dit een prima ondergrond.

Met de spaan aangebracht.

Onze vloeren zijn geen gietvloeren maar onze vloeren worden ambachtelijk met de spaan gemaakt.

In de praktijk

Bekijk hieronder een aantal van onze betonlook vloeren


Onze produceten zijn duurzaam geproduceerd

Voor het kiezen van een kleur en structuur van uw vloer krijgt u altijd de kleurstalen een aantal dagen thuis. Door de lichtinval in uw ruimte kan u hierdoor een goede keuze maken.

>