06-539 20 565

Betonlook 
Wat is het?

Revolutionaire betonstuc

Maak kennis met BetonlookXL:

Wij werken met een nieuwe revolutionaire betonstuc welke al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Ons bedrijf is gespecialiseerd in naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke vloer- en wandafwerkingen.
Onze producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling. Natuurlijk zijn er meerdere producten op de markt waarbij een fraaie betonlook uitstraling verkregen wordt in de badkamer, keuken, woonkamer, winkel en kantoor.

Unieke laklaag

De wand en/of vloer wordt met een laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag. De betonlook wand en/of vloerafwerking is dan ook zeer goed reinigbaar daar deze met een speciaal ontwikkelde hardtop laklaag afgewerkt wordt. 

Kortom, een revolutionair waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling! Door deze eigenschappen zijn onze betonlook producten zeer geschikt voor het bekleden van vloeren, wanden, meubels, aanrechtbladen en trappen. Onze Betonlook kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden.

Betonlook = waterdicht

Onze betonlook is een zeer hoogwaardig en waterdicht product op basis van cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt de Cemcolori niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt.

Waarom zou je voor BetonlookXL kiezen?

Betonlook is de trend van dit moment en geschikt voor elke woning. 

Betonlook XL staat voor kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij maken mooie betonlook creaties voor in uw woning. 

Sander van der Heide
Eigenaar Betonlook XL
Waterdicht

Insert some text here that summarises this specific benefit that they can get from getting your product

Vuil afstotend

Onze betonlook producten zijn vuil afstotend. Dat betekent dat er geen viezigheid in de betonlook trekt. Wel zo handig. 

Betaalbaar

We zijn van mening dat we een goede prijs hanteren voor onze diensten en vanwege het feit dat we een kleine bedrijf zijn kunnen we marktconforme prijzen hanteren. 

Natuurlijke uitstraling

Betonlook van Betonlook XL heeft een natuurlijke uitstraling en is passend bij elk interieur. Ook wanneer je wisselt van interieur blijft jouw betonlook erg mooi. 

Voor elke woning en interieur!

Betonlook XL

Lees meer

Wat klanten over betonlook zeggen

Wij hebben een betonlook badkamer laten realiseren door Betonlook XL en zijn erg tevreden met het eindresultaat. Betonlook is waterafstotend en zorgt ervoor dat wij eenvoudig onze badkamer schoonhouden. Prachtig! 

Marie de Vos

Soest

Via Instagram kwam ik op de website van Betonlook XL terecht. Ik kreeg direct een fijn en positief gevoel bij dit bedrijf en na een kennismakingsgesprek hebben wij in 2021 besloten om een nieuwe betonlook vloer te nemen.  

Peter Vinkema

Wolvega

Wij zijn al jaren fan van betonlook en onlangs hebben we de stap genomen om betonlook te verwerken in onze badkamer en toilet. Een wijs besluit kan ik je vertellen want het ziet er geweldig uit en het geeft een upgrade aan onze woning. 

Jelly Verschuren

Dokkum

Tevredenheid voorop

Het beste resultaat

Tevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Daarbij is het uitspreken van verwachtingen misschien nog wel belangrijker. Wij gaan alleen voor het allerbeste eindresultaat en zullen structureel met u als opdrachtgever blijven communiceren. 

>